• darkblurbg
  • darkblurbg

I Dalarna är golfbanor del av hela landskapet. Det ligger vackert och smälter in perfekt i naturen.
Golf är mycket populart i Sverige: 1 av 20 svenskar spelar golf.
Dalarna har många golfbanor, se Golfbanor i Dalarna >>

Inom en omkrets på 35 km (25 minuter bilresa) från vår stugby finns fyra 18-håls golfbanor:

Gagnefs Golfklubb i Gagnef. Den anses redan som en av Sveriges vackraste. Banor är byggd i det natursköna området mellan Mon och Rista i sydläge mot Västerdalälven. Ett område med riklig förekomst av bäckraviner, vackra trädbestånd och lagom kupering, vilket ger förutsättningar för en golfbana med möjlighet till naturupplevelse utöver det vanliga. På restaurangen du kan äta en bra lunch. Gagnefs Golfklubb ligger vid riksvägen 71 på bara 10 minuter bilresa från vår stugby.
Läs mer Gagnefs Golfklubb >>

Falun Borlänge Golfklubb ligger mitt emellan Falun och Borlänge i byn Aspeboda. Banan håller en hög standard och är en genuin 18-hålsbana som verkligen rotat sig i det gamla kulturlandskapet. Mycket vackert utlagd, lätt kuperad bana med tuffa greener.
Läs mer Falun Borlänge Golfklubb >>

Dalsjö Golfklubb i Borlänge Golfbanan är belägen mellan Falun och Borlänge, intill Dalsjö By. Golfklubb bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och det öppna landskapet.
Läs mer Dalsjö Golfklubb >>

Leksands Golfklubb. En vacker golfbana med 18 hål i Leksand, ca 35 km från vår stugby. Golfbanan som ligger på gammal ängsmark, är lätt kuperad och har karaktären av skogs- och parkbana.
Läs mer Leksands Golfklubb >>