• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vår stugby är en bra ställe för en barnsemester, det finns flera akktraktioner i området av Sifferbo Stugby.
Maserhallen Aqua Nova och Leksand Sommarland är attraktioner för alla åldrar. Särskilt barn kan roa sig själva mycket bra. Du kan också besöka Orsa Rovdjurspark och Tomteland i närheten av Mora.

Leksand Sommarland i Leksand
En aktivitetspark i Siljansbygden i Dalarna för hela familjen!
Vattenlandet har tre pooler. Djuppoolen är tempererad. Det finns Fritt Fall, SurfingHill, dubbelfilig 80 meter lång vattenrutschkana, mm.
Motorlandet har go-kart, 4-hjulingar, cross-bikes, bumperbåtar och elbilar.
Sommarlandet har elbilar, elbåtar för de små barnen, ponnyridning, mm.
Sommarland är öppet från ca. 15 juni till 21 augusti och ligger endast 30 minuter bilfärd från vår stugby. Mer information se Leksand Sommarland >> 

Maserhallen Aqua Nova i Borlänge
Ett äventyrsbad som i flera undersökningar blivit valda till ett av de bästa baden i Sverige. Här hittar du tre absolut fantastiska rutschkanor som passar alla smaker, en vildfors, vågbassäng och en utebassäng med virvelström och massagebubbelbänk. Här finns också en stor underbar varmpool med bubblor och en utmanande klättervägg. För de allra minsta barnen finns ett fantastiskt område. Öppet året runt. Mer information se Maserhallen Aqua Nova >>

Orsa Rovdjurspark
Europas största rovdjurspark och ligger norr om Orsa. Här erbjuds besökaren en unik möjlighet att betrakta rovdjur i deras naturliga miljö. Här lever björn, varg, lo, berguv, järv, isbjörn, Amurtiger och leopard. På utsiktsramperna och längs gångsvägerna kommer du riktigt nära de imponerande djuren.
Rovdjurspark är öppet alla dagar året runt och ligger 1 timme och 45 minuter bilfärd från vår stugby.
Mer information se Orsa Rovdjurspark >>

Tomteland utanför Mora
Tomteland eller Santaworld är ett sagoland där Tomten och alla hans vänner bor. Här finns många roliga sommaraktiviteter som till exempel att följa med nissarna på trolläventyr i skogen, hälsa på fäbodfolket i fäboden, och ta ett dopp i Aurorasjön. På Tomteland kan man möta många olika karaktärer, t.ex. troll, prins och prinsessa, busmöss, skogsväsen som vättar, älvor, skogsrået. Tomteland ligger ca. 1 timme bilresa från vår stugby och har öppet på sommartid (slut of juni till ca. 15 augusti) och på vintern i december och med jul.
Mer information se Tomteland >>